Notícies recents

El Alto Tribunal fija doctrina y establece que un heredero que recibe una herencia en dos tiempos (una parte al fallecer uno de los padres y la totalidad, al fallecer el segundo) no puede aplicarse la totalidad de la deducción fiscal al final, en la consolidación de la herencia, si no se aplicó la parte correspondiente cuando recibió la primera parte de la misma. Por tanto, fija que cuando ha prescrito el derecho de la Administración a practicar liquidación por la herencia en la que se desmembró el dominio, cabe aplicar la parte de la reducción restante por parentesco en la consolidación del dominio, pese a que no se aplicó ninguna reducción con ocasión de la adquisición de la nuda propiedad.

Data publicació: 7/11/2024

Tots els vehicles que portin instal·lat un tacògraf analògic o digital no intel·ligent, és a dir, tots els anteriors a juny de 2019, tindran l'obligatorietat d'instal·lar un tacògraf intel·ligent de segona generació abans que finalitzi Desembre de 2024, ampliant-se aquest termini 8 mesos més per als vehicles que portin instal·lat un tacògraf intel·ligent de primera generació. El nombre de vehicles afectats rondaria el milió a tota Europea, dels quals 130.000 correspondrien a la flota espanyola.

Data publicació: 7/9/2024

Ha recalcat que la disponibilitat d'informació alternativa o equivalent afecta la determinació de si s'ha produït una infracció del dret d'informació que justifiqui la impugnació d'acords: encara que les nòmines i la relació de vendes no es van lliurar pròpiament de la manera sol·licitada, el accés als suports comptables va permetre al soci obtenir la informació necessària per exercir els drets de participació.

Data publicació: 7/4/2024

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions s'ha tornat a reunir amb els agents socials per abordar diversos punts pendents de la darrera reforma de pensions. Els agents socials s'han compromès a compartir la documentació necessària per intentar segellar un acord aquest mes, segons han confirmat els sindicats UGT i CCOO després de la cita. La novetat inclosa a l'últim esborrany és un incentiu addicional del 2% addicional a la pensió per als que demorin la seva jubilació almenys dos anys i mig.

Data publicació: 7/2/2024
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!